SINGAPORE CHAPTER SPONSORS

PLATINUM

HNI_logo.jpg

GOLD

ZENITH Logo-90k-01 (1).png

SILVER

PROGRAMME

REGISTRATION & NETWORKING  

08:30 - 09:00 (30 MINS)

-
-
OPENING WELCOME 

09:00 - 09:10 (10 MINS)

SYMPOSIUM CO CHAIRS
ANNA WILLIAMS
NICK HUGHES
SESSION #1: HUMAN EXPERIENCE

09:10 - 10:10 (1 HOUR)

TV ADVENTURER

NATIONAL GEOGRAPHIC

ROB LILWALL
SESSION #2: THE RIPPLE EFFECT

10:10 - 10:50 (40 MINS)

COO, PROJECT & DEVELOPMENT SERVICES,  ASIA PACIFIC, 

JONES LANG LASALLE (JLL)

WILMA GERBER
MORNING TEA BREAK 

10:50 - 11:10 (20 MINS)

-
-
SESSION #3: STARTING THE JOURNEY

11:10 - 11:50 (40 MINS)

CO FOUNDER OF JOB CENTRAL

FOUNDER OF ANGELCENTRAL

SHAO - NING HUANG
SESSION #4: MEASURING WELLBEING & PRODUCTIVITY

11:50 - 12:30 (40 MINS)

CEO & FOUNDER

LEESMAN INDEX

TIM OLDMAN
SESSION #5: COMMUNITY EXPERIENCE

12:30 - 13:10 (40 MINS)

GROUP DIRECTOR OF PHYSICAL PLANNING

URA

YVONNE LIM LI CHUEN
LUNCH

13:10 - 13:55 (45 MINS)

-

-
SESSION #6: EXPERIENCE WONDER

14:10 -14:50

PRINCIPAL & DIRECTOR

SAFDIE ARCHITECTS SINGAPORE

CHARU KOKATE
SESSION #7: THE EARTH – GLOBAL EXPERIENCE

14:50 - 15:50

CEO & FOUNDER

JUST ONE OCEAN

DAVID JONES
CLOSING NOTE

16:00 - 16:15

SINGAPORE CHAPTER CHAIR

MOK WENG-YEONG
COCKTAIL RECEPTION 

16:00 - 18:00

-

-